ÁFRÁD: Szobafestés, szobafestő munkák, tisztasági festés

Szolgáltatásaink

 • szobafestés
 • tisztasági festés
 • irodák, lépcsőházak tisztasági festése
 • mázolás
 • tapétázás
 • gipszkarton szerelés, válaszfal, álmennyezet építés
 • beázás utáni javítások
 • penészmentesítés
 • kerítés festése, mázolása, lazúrozása
 • polisztirol díszítőelemek, és rozetták felrakása,
 • gyerekszoba egyedi festések
 • bontási munkálatok,
 • törmelék és keletkező hulladék elszállítása
 • anyagbeszerzés kedvező áru boltoktól
 • lakásfelújítás, üzlethelyiségek festése
 • irodák festése
 • szobafestő munkálatok hétvégén is

Szobafestő szolgáltatásaink igénybe vehetőek Budapesten, és környékén.

Árajánlatot állapot és felület felmérése után adunk, nálunk ez ingyenes, kötelezettséggel nem jár!

A felmérés alkalmával miközben átbeszéljük az ön egyedi igényeit, részletes árajánlatot küldünk önnek, mely tartalmazza a részletes anyagköltséget, valamint munkadíjat is.

Árajánlatunk mindig az ön igényeit figyelembe véve készül természetesen a felhasznált anyagok legjobb Ár-Érték arányával.

Munkáinkat kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával végezzük, mivel mi tudjuk, hogy minőségi munka, csak minőségi alapanyagok felhasználásával érhető el.

Anyag  beszerzését ingyenesen biztosítjuk a legkedvezőbb árú budapesti festékboltoktól.

Profi festés, minőségi alapanyagok használatával,

Korrekt munka korrekt áron!

E-mail cím: festes.szobafestes@gmail.com

Telefon:      06 70 588 92 90  / hétvégén is hívható/

 

Budapest területén árajánlat készítése, és a felmérés díjtalan. AJÁNLATKÉRÉS >

Anyagbeszerzés

Felesleges arra időt és energiát pazarolnia, hogy a piac feltérképezéstől kezdve, az árak összevetésén keresztül, a szobafestéshez szükséges anyagokat önállóan szerezze be. Kapcsolatban állunk a legnagyobb festékboltokkal, festőanyag- és tapétaforgalmazókkal, így Ön kedvezményes áron juthat hozzá az alapanyagokhoz. A szállításról természetesen szintén mi gondoskodunk.

Szobafestés, beltéri festés

Az ügyes szobafestő szinte észrevétlenül, mégis eredményesen dolgozik: vigyáz a környezetre, a bútorok, padló tisztaságára és mindig kihozza a helyiség adottságaiból a maximumot, miközben végig arra törekszik, hogy a sokféle, szobafestéshez kapcsolódó munkafolyamatot (felületképzés, impregnálás, esetleges beázás és penészesedés kezelése, mázolás, csiszolás) a lehető legalaposabban vigye véghez.

Meszelés

Az interneten megannyi technika és alapanyag-kombináció kering a meszeléssel kapcsolatban. Ha biztosra akar menni, bízza ránk a meszelést. A meszelés hozzáértést igénylő feladat, melyhez szintén érdemes tapasztalt szobafestőt hívni.

Penészmentesítés

A nem elég alapos falkezelés, valamint a lakás nem megfelelő szellőzése, a túl magas páratartalom gyakran penészedést okoz. A szobafestési folyamatot ezért szükség esetén a penész szakszerű eltávolításával kezdjük, illetve penészgátló falfestéket alkalmazunk a nedvesedésre hajlamos falfelületeknél.

Tisztasági festés

Dohányos van a lakásban? A gyerek festővászonként tekint a falakra? Tudta, hogy egy egyszerű, gyors tisztasági festés jelentősen javíthat a helyiség légkörén, ezzel együtt pedig a lakók közérzetén is? A falak fakulásán, bepiszkolódásán könnyedén segítünk: néhány réteg festék, pár munkaóra, és a helyiség régi fényében ragyog. Figyelem! A tisztasági festés nem egyenlő a meszeléssel, hiszen akár a szín felfrissítését is kérheti!

Gyerekszoba festés

Tökéletes babaváró, vagy szülinapi ajándék a gyerekszoba kedves figurákkal való díszítése. A gyerekszoba festés kellemes hangulatot teremt, a színes, kedves figurák már a legapróbb csöppségek figyelmét is felkeltik. Nagyobb lurkóknál pedig segítik az egyéniség kifejezését.

Dekor falfestés

Képek, poszterek helyett próbálja ki a divatos dekor falfestést, mellyel teljesen egyedivé alakíthatja az adott helyiséget. Legyen szó geometriai mintákról, vagy aprólékos, festmény-szerű képekről, profi kivitelezést ígérünk, mely maradandó, valamint jól illeszkedik a szoba, étkező, üzlethelyiség vagy akár étterem hangulatába.

Tapétázás

Ha a szobafestést túlságosan hosszadalmasnak találja, és a lehető legrövidebb idő alatt szeretne csinos falakat kapni, kérjen ajánlatot tapétázásra. Válassza ki az ízlésének leginkább megfelelő színű, mintázatú vagy tapintású tapétát, (vagy akár tapétákat), és a falfelület kezelése után (fal csiszolása, porlekötés, aljzattapéta) gondoskodunk a tapéta szakszerű felhelyezéséről is.

Lakkozás, lazúrozás, kerítésfestés

Forduljon hozzánk, ha nyílászárói elöregedtek, a fémkerítés pedig felújításra szorul: újszerűre „rehabilitáljuk” azokat, legyen szó fa, fém, vagy akár vakolt felületről. További részletek: Lakkozás, lazúrozás, kerítésfestés

Dryvit munkák

A külső szigetelés igen fontos lépés a kényelmes és gazdaságos otthon kialakításában. A dryvit szigeteléssel a ház külseje is felfrissül, valamint csökken a hőveszteség. Fontos, hogy a munka megbízható hőszigetelő rendszerrel történjen, a felszerelést pedig érdemes profi szobafestő csapatra bízni.

Kapcsolat

Sáfrán László szobafestő

Tel: 06-70-588-92-90
E-mail: festes.szobafestes@gmail.com


Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 8-19

Szombat-Vasárnap 8-17

(hétvégén is hívható)