ÁFRÁD: Szobafestés, szobafestő munkák, tisztasági festés

Penészmentesítés

A penész: otthonunk és egészségünk ellensége

A penész számára kedvező feltételek sajnos nem vágnak egybe az egészséges emberi életkörülményekkel. A probléma látható részén kívül (zavaró zöldes-feketés foltok a falon), a szabad szemmel nem látható, a levegőben folytonosan keringő penész spórák jelentik csak az igazi problémát – értékes egészségünk számára. Az esztétikai hiányosságokat tehát jócskán felülmúlja a penész toxikus, légutak nyálkahártyáját ingerlő hatása, melyet érdemes megakadályozni, kezelni.

Miért nem elegendő a boltokban kapható penész elleni szerek használata?

Ezek a vegyszerek csak penészedés tüneteit szüntetik meg, a kiváltó okok továbbra is fennmaradhatnak! Ennél lényegesen hatékonyabb módszer is létezik, bár nem árulunk zsákbamacskát: az nagyobb idő-valamint pénzbefektetést igényel. Ám a penészmentesítő tisztasági festés hatása hosszú távú, ami arányaiban kiegyenlíti a költségeket. Szobafestés árainkról itt tájékozódhat.

Megoldás: penészmentesítő festés

Szobafestőként vállaljuk különféle falfelületeken található penésztelepek eltávolítását, a falfelület „rehabilitációját” és a probléma kiújulásának megakadályozását, mindezt a speciális penészmentesítő rendszer használatának segítségével.

Hogyan segíthetjük a penészmentesítés hosszú távú eredményességét?

- a relatív páratartalom csökkentése (ideálisan 70% alá): gyakori szellőztetés, ruhák benti teregetésének kerülése, páraelszívó beszerelése a konyhába, fürdőszobába

- a penészedés további okainak kivizsgálása: a beázások megszüntetése, a tetőfedés, nyílászárók cseréje

- vízszigetelés felülvizsgálata, felújítása  

Ha megbízható szobafestőre bízná a penészmentesítést, tisztasági festést, hívjon bizalommal:

0670 588 92 90.

Szobafestés és penészmentesítés árainkat itt találja.

Kapcsolat

Sáfrán László szobafestő

Tel: 06-70-588-92-90
E-mail: festes.szobafestes@gmail.com


Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 8-19

Szombat-Vasárnap 8-17

(hétvégén is hívható)