ÁFRÁD: Szobafestés, szobafestő munkák, tisztasági festés

Festés menete velünk

Szobafestés a megrendeléstől a kivitelezésig.

Ön megálmodja az elképzelését, szakembert keres, elmondja ötleteit, terveit, begyüjt néhány árajánlatot, választ egy ön számára megfelelő szobafestőt, megfelelő árajánlattal.

A legfontosabb dolog a jó szakember kiválasztása, ha ez sikerül, sok csalódást és kudarcot, kellemetlenséget elkerülhet! 

A festés általában inkább befejezésnek számít, mint kezdésnek.

Gyakran találkozunk olyan szituációkkal, hogy a fal szinte málik, a tapéta a levegőben lóg, a megrendelő pedig tisztasági festést kér, ami ugye nemigen kivitelezhető amíg nincs szilárd falfelűlet, vagy stabilan álló tapéta.

Munkánk a felméréskor elkezdődik, elmondja nekünk mit szeretne, mi pedig a négyzetméterek felmérése közben, megnézzük a falak, tapéták, esetleges beázások állapotát. Szóban már felmérés közben is kitérünk az esetleges javítási műveletekre, javasolt festési eljárásokra, színek és alapanyagok használatára.

A szobafestés-lakásfestés olyan munkafolyamatokat igényel amit  nem szeretnénk évente, vagy évente többször újra elvégeztetni, ezért érdemes átgondolni mit szeretnénk, milyen színeket használunk, a kiválasztott színek összhangban vannak e egymással, alapanyaghasználat igénybevételnek megfelel e stb...

Festő-mázoló-tapétázó munkálatok  velünk:

   - Telefonon, vagy e-mail ben megkeres. Javasolt a tervezett festési idő elött, akár 3 héttel is felkeresni minket, mivel folyamatos előjegyzett, megrendelt munkáink vannak, egy pénteki megrendelést nem biztos, hogy meg tudunk oldani, ha hétfőn már költözne. E-mailes megkeresésre megközelítő árajánlatot kaphat, de pontos árat csak  felmérés után tudok adni.

fal a festés előtt

fal a festés után

Miért?

Azért, mert minden munka más! A munkáink során nem feltétlenül egyezik minden falfelület, az alapvakolat állapota, a felhasználandó anyagok minősége, és a megrendelő egyedi igénye, a használandó színek mennyisége, eltérő. Természetesen az árajánlat pontosságát az is befolyásolja, hogy üres, vagy bútorozott lakásról van e szó. Az állapotfelmérés minden estben szükséges a pontos árajánlat elkészítéséhez.

Hogyan zajlik?

   - Időpontot egyeztetünk a felmérésre, majd a megbeszélt időpontban a helyszínen vagyunk.

   - Ön elmondja az igényeit, elképzeléseit, a tervezett színeket, miközben megállapításra kerül, hogy milyen minőségű falfelülettel van dolgunk. 

   - Ha megvan, hogy pontosan mit is szeretnénk, és átbeszéltük a munkálatokat, felmérésre kerül a megmunkálandó terület, legyen szó festésről, mázolásról, vagy tapétázásról.

-Felmérés után  küldöm az árajánlatomat, mely tartalmazza a szükséges anyagköltséget is.

   - Amennyiben az árajánlatom az ön számára szimpatikus, a munkálatokat a már egyeztetett időpontban, a megbeszéltek szerint elkezdjük.

Munkafolyamat:

  • bútorok, berendezési tárgyak összepakolása, lefóliázása,
  • padlózat, padlószőnyeg speciális takaró papírral való befedése,
  • munkálatok elkezdése.
  • a munkálatok után összetakarítunk, bútorokat, a helyükre tesszük.
  • Nem kell festés után, extra takarításra számítania, a festésből adódó takarítás, mind a munkálatok alatt, mind a munka végeztével a mi dolgunk.

Munkánkra természetesen  garanciát vállalunk!

 AJÁNLATKÉRÉS >

Megjegyzés:

Egy átlagos belmagasságú 50 m2 alapterületű (nem zsúfolt) lakás festése, jó állapotú falak esetén, csupán 2 napot igényel.

Tisztasági festés, festőmunkák Budapesten: 0670 588 92 90 

Kapcsolat

Sáfrán László szobafestő

Tel: 06-70-588-92-90
E-mail: festes.szobafestes@gmail.com


Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek 8-19

Szombat-Vasárnap 8-17

(hétvégén is hívható)